Airbnb Reviews

Medio oktober 2019 zijn we begonnen met onze airbnb en hebben inmiddels voor de 3e keer op rij de Superhost-status behaald...Yes! We vinden het dan ook ontzettend leuk en bijzonder om gasten op het schip te mogen ontvangen uit alle windstreken en in allerlei samenstellingen: gezinnen met kinderen, vrienden- en vriendinnengroepjes, jonge stelletjes en oudere echtparen. Hieronder hebben we enkele reviews van onze gasten geplaatst die ook op airbnb te vinden zijn.  


Rating: 0 sterren
0 stemmen

oktober 2020

⭐⭐⭐⭐⭐

Hele unieke locatie om een paar dagen te ontspannen! Gezellig ingericht en aan alle kleine details is gedacht. Je kunt heerlijk de hele dag op de boot chillen.

Vera, Landgraaf, Nederland


september 2020

⭐⭐⭐⭐⭐

Mooi schip om op te verblijven, haven is een gezellige locatie met alles in de buurt, alle faciliteiten aanwezig in de Airbnb en Severine was een attente gastvrouw die haar afspraken goed nakwam. Voor ons was het een bijzonder verblijf omdat de Horizon 25 jaar het charter schip van onze ouders is geweest.

Eveline en Santina Patist, Nederland


augustus 2020

⭐⭐⭐⭐⭐
Een hele unieke, toffe accommodatie om op te verblijven! Wij hebben 3 nachtjes met 5 meiden mogen vertoeven op dit fijne plekje :) Van binnen is het onwijs mooi ingericht, en ondanks dat je op een boot zit, is het van alle gemakken voorzien! En buiten zijn genoeg plekjes om knus op het dek te chillen, borrelen, eten of zonnen. De boot was mooi schoon en Severine heeft ons van harte welkom geheten (met nog een lekker flesje bubbels + koekjes ☺️). Heel fijn ook dat basisvoorzieningen zoals wc-papier, zout, peper, olie, aansteker, kaarsjes, etc gewoon aanwezig zijn en gebruikt mogen worden. (Je moet wel tegen een spinnetje kunnen Want ook al was de boot super schoon, die spinnetjes houden van boten/water, en als de raampjes open staan wil er nog wel eens eentje naar binnen komen.) minder weergeven

Evelien, Nijmegen, Nederland


juli 2020

⭐⭐⭐⭐⭐
This was an absolutely fantastic stay. All the information and photos are spot on, and Severine is super-fast and immediate in communication. When I arrived I felt so lucky and surprised, Severine created something so utterly chic and generous, she met me on the boat, and candles were lit, music was playing softly, what a welcome. There is everything You could possibly need, with incredible thoughtful little touches, I would be pleased to be in a boutique-hotel that had such atmosphere, but on a boat that is really amazing. The interior is beautiful, also good original art, it is comfortable and elegant. The harbour is calm and relaxing. I was pleasantly surprised by the little town, it is really lovely and picturesque. A really superb stay! 
Anne, Bonn, Duitsland

juni 2020

⭐⭐⭐⭐⭐

Het verblijf op de zeetjalk de horizon. Is grandioos. Het is zeer smaakvol en met liefde ingericht. Het is zeer ruim. Als je erg lang bent dan kan je wel problemen ondervinden met de hoogte op sommige plekken van het schip en met de bedden, maar dat alles valt in het niet met de beleving. Onze kinderen wilde het schip kopen. We hebben inmiddels al heel wat bijzondere plekken gehad via airbb, maar volgens mijn zoon van 15 was deze verre weg het beste. Dus voor de geluksvogels die het gaan boeken. Geniet ervan 

Rex, Nederland


april 2020

⭐⭐⭐⭐⭐

Horizons is truly an amazing Airbnb. If you have ever wanted to stay in a Dutch boathouse you can't do better then horizons. So much space onboard, great galley, fireplace is a great feature. the interior makes you feel relaxed with some great art and well laid out living spaces. Severine has done an amazing job. Great to explore the old town as well. Hope to be back again. 

Benny, Newcastle, Australië

februari 2020

⭐⭐⭐⭐⭐

Severine is such a lovely host. She welcomed us personally and showed us around. Everything was so nice prepared and decorated so that we could feel immediately at home. We stayed four days on the “Horizon” and during this time the contact with Severine was easy and always helpful and nice. Also to mention is Wijk bij Duurstede. It is a nice village with many little shops and restaurants that want to be discovered. We loved using the bikes although we didn’t make it to Utrecht by bike. But it’s easy to get there by car or bus. It was a perfect vacation on a really special boat we highly recommend! 

Alexandra, Saarbrücken, Duitsland

december 2020

⭐⭐⭐⭐⭐

De Horizon is een prachtige, sfeervolle en ruime boot waar je met een gezin meer dan lekker kunt vertoeven. Aan alle details voor een geweldig verblijf is gedacht. De gastvrijheid en vriendelijkheid waarbij Severine je verwelkomt is hartverwarmend. De keuken is voorzien van alle mogelijkheden, het koffie apparaat maakt lekkere koffie, de bedden slapen heerlijk en de houtkachel (ondersteund met verschillende oliekachels) zorgen ervoor dat je het niet koud krijgt. Zelfs voor onze WiFi-aanbidders (a.k.a. dochters) was het een heel leuk avontuur om op een boot zoals de Horizon te mogen verblijven en was het gebrek aan WiFi geen moment een probleem. Tv met Digitenne is aanwezig. Wij hadden een Apple TV bij ons die je gemakkelijk met HDMI kon aansluiten en via de data bundel van je eigen telefoon kon gebruiken (tip!). Zo heb je eveneens mogelijkheden voor Netflix etc. Wc en douche is eveneens aanwezig en waren spik en span schoon. Sowieso was het geheel meubilair sfeervol, netjes, nieuw en schoon. Al met al een geweldig leuke ervaring waar we met zeer veel plezier naar terug kijken. 

Bart, Heerlen, Nederland

november 2020

⭐⭐⭐⭐⭐

We had such a wonderful stay in the Horizon, it truly exceeded our expectations. The old girl did not look or feel like 125 years old, because everything was so beautifully decorated with thoughtful touches. Séverine was brilliant with all our communication and accommodating to our requests. She even surprised us with the Dutch tradition of chocolate letters, kruidnoten and stroopwafel, as she knew I wanted to experience the welcoming of Sinterklaas at our marina. We were blessed with the weather and enjoyed a nice bike ride on the traditional Dutch bikes that she provided. There was definitely no shortage of cooking utensils to cook a nice meal, and there's plenty of shops and restaurants in town. We would highly recommend the Horizon to anyone who hasn't lived on a boat to enjoy the tranquillity in comfort. Relaxing by the fire was our most favourite thing, but all in all, it was truly an unforgettable unique experience. 

Fenella, Brisbane City, Australië


oktober 2020

⭐⭐⭐⭐⭐

We hebben een heerlijke tijd gehad op het schip. Ondanks/dankzij het slechte weer hebben we veel tijd binnen doorgebracht en heerlijk geluierd. Daar leent het verblijf zich uitstekend voor. Het is van alle gemakken voorzien, zeer ruim, en vooral heel erg sfeervol ingericht. We hebben verder door de prachtige straatjes van Wijk bij Duurstede geslenterd en langs de Kromme Rijn gewandeld, heerlijk. We zijn heel hartelijk ontvangen en het contact met Severine verliep uitstekend. Zeker een plek om eens naar terug te gaan. 

Wilfried, Bunde, The Netherlands