Airbnb Reviews

Yes....we hebben de Superhost-status behaald! We vinden het dan ook ontzettend leuk en bijzonder om gasten op het schip te mogen ontvangen uit alle windstreken en in allerlei samenstellingen: gezinnen met kinderen, vrienden- en vriendinnengroepjes, jonge stelletjes en oudere echtparen. Hieronder hebben we enkele reviews van onze gasten geplaatst die ook op airbnb te vinden zijn.  


⭐⭐⭐⭐⭐

Mooi schip om op te verblijven, haven is een gezellige locatie met alles in de buurt, alle faciliteiten aanwezig in de Airbnb en Severine was een attente gastvrouw die haar afspraken goed nakwam. Voor ons was het een bijzonder verblijf omdat de Horizon 25 jaar het charter schip van onze ouders is geweest.

Eveline en Santina Patist, Nederland


⭐⭐⭐⭐⭐
Een hele unieke, toffe accommodatie om op te verblijven! Wij hebben 3 nachtjes met 5 meiden mogen vertoeven op dit fijne plekje :) Van binnen is het onwijs mooi ingericht, en ondanks dat je op een boot zit, is het van alle gemakken voorzien! En buiten zijn genoeg plekjes om knus op het dek te chillen, borrelen, eten of zonnen. De boot was mooi schoon en Severine heeft ons van harte welkom geheten (met nog een lekker flesje bubbels + koekjes ☺️). Heel fijn ook dat basisvoorzieningen zoals wc-papier, zout, peper, olie, aansteker, kaarsjes, etc gewoon aanwezig zijn en gebruikt mogen worden. (Je moet wel tegen een spinnetje kunnen Want ook al was de boot super schoon, die spinnetjes houden van boten/water, en als de raampjes open staan wil er nog wel eens eentje naar binnen komen.) minder weergeven

Evelien, Nijmegen, Nederland


⭐⭐⭐⭐⭐

This was an absolutely fantastic stay. All the information and photos are spot on, and Severine is super-fast and immediate in communication. When I arrived I felt so lucky and surprised, Severine created something so utterly chic and generous, she met me on the boat, and candles were lit, music was playing softly, what a welcome. There is everything You could possibly need, with incredible thoughtful little touches, I would be pleased to be in a boutique-hotel that had such atmosphere, but on a boat that is really amazing. The interior is beautiful, also good original art, it is comfortable and elegant. The harbour is calm and relaxing. I was pleasantly surprised by the little town, it is really lovely and picturesque. A really superb stay! 
Anne, Bonn, Duitsland

⭐⭐⭐⭐⭐

Het verblijf op de zeetjalk de horizon. Is grandioos. Het is zeer smaakvol en met liefde ingericht. Het is zeer ruim. Als je erg lang bent dan kan je wel problemen ondervinden met de hoogte op sommige plekken van het schip en met de bedden, maar dat alles valt in het niet met de beleving. Onze kinderen wilde het schip kopen. We hebben inmiddels al heel wat bijzondere plekken gehad via airbb, maar volgens mijn zoon van 15 was deze verre weg het beste. Dus voor de geluksvogels die het gaan boeken. Geniet ervan 

Rex, Nederland


⭐⭐⭐⭐⭐

Horizons is truly an amazing Airbnb. If you have ever wanted to stay in a Dutch boathouse you can't do better then horizons. So much space onboard, great galley, fireplace is a great feature. the interior makes you feel relaxed with some great art and well laid out living spaces. Severine has done an amazing job. Great to explore the old town as well. Hope to be back again. 

Benny, Newcastle, Australië

⭐⭐⭐⭐⭐

Severine is such a lovely host. She welcomed us personally and showed us around. Everything was so nice prepared and decorated so that we could feel immediately at home. We stayed four days on the “Horizon” and during this time the contact with Severine was easy and always helpful and nice. Also to mention is Wijk bij Duurstede. It is a nice village with many little shops and restaurants that want to be discovered. We loved using the bikes although we didn’t make it to Utrecht by bike. But it’s easy to get there by car or bus. It was a perfect vacation on a really special boat we highly recommend! 

Alexandra, Saarbrücken, Duitsland

⭐⭐⭐⭐⭐

De Horizon is een prachtige, sfeervolle en ruime boot waar je met een gezin meer dan lekker kunt vertoeven. Aan alle details voor een geweldig verblijf is gedacht. De gastvrijheid en vriendelijkheid waarbij Severine je verwelkomt is hartverwarmend. De keuken is voorzien van alle mogelijkheden, het koffie apparaat maakt lekkere koffie, de bedden slapen heerlijk en de houtkachel (ondersteund met verschillende oliekachels) zorgen ervoor dat je het niet koud krijgt. Zelfs voor onze WiFi-aanbidders (a.k.a. dochters) was het een heel leuk avontuur om op een boot zoals de Horizon te mogen verblijven en was het gebrek aan WiFi geen moment een probleem. Tv met Digitenne is aanwezig. Wij hadden een Apple TV bij ons die je gemakkelijk met HDMI kon aansluiten en via de data bundel van je eigen telefoon kon gebruiken (tip!). Zo heb je eveneens mogelijkheden voor Netflix etc. Wc en douche is eveneens aanwezig en waren spik en span schoon. Sowieso was het geheel meubilair sfeervol, netjes, nieuw en schoon. Al met al een geweldig leuke ervaring waar we met zeer veel plezier naar terug kijken. 

Bart, Heerlen, Nederland