De Accomodatie

Zeetjalk Horizon is een sfeervol ingericht historisch schip en heeft haar vaste ligplaats in de haven van Wijk bij Duurstede. Vanuit het schip heeft u zicht op de molen, de witte Wijkse huisjes langs de haven en natuurlijk rivier de Lek met haar verscheidenheid aan watervogels en natuurpracht. 

 

Het schip is 22,8 meter lang en 5,3 meter breed en heeft een woonoppervlakte van ongeveer 100 m². Met max. 6 personen kunt u hier comfortabel logeren. Alles wat u nodig heeft is aan boord. 

 

de ontvangst

Na uw boeking via airbnb, spreken we samen een tijd af na 15:00 uur bij de Horizon zodat wij u welkom kunnen heten en de sleutel overhandigen. Omdat een schip toch iets heel anders is dan een 'gewoon' huis of appartement, krijgt u een korte rondleiding. Direct daarna heeft u Horizon helemaal voor u zelf. We vinden het belangrijk dat u bij aankomst, meteen lekker kunt ontspannen. Daarom zijn een aantal praktische zaken altijd aan boord zoals koffiebonen, koffiemelk, thee, suiker, hout voor de kachel en natuurlijk een flesje bubbels! 

 

kinderen

Ook voor kinderen is het een bijzondere ervaring om te logeren op zo'n echt schip met twee van die torenhoge masten! Kinderen zijn dan ook van harte welkom, mits ze uitstekend kunnen zwemmen. De slaapkamer in het vooronder met twee aparte bedden is de perfecte slaapplek voor kids! Wel wijzen wij u op uw eigen verantwoordelijkheid als ouders en benadrukken dat u op het schip te allen tijden goed op uw kinderen dient te letten: kinderen & water is nu eenmaal een 'tricky' combinatie. Daarom is het belangrijk dat ze altijd rustig aan- en van boord stappen en niet rennen over het dek of door het schip. Bij regen kan het schip en ook de steiger behoorlijk glibberig zijn.